Brezhibno urejena dokumentacija 

Strokovni portal Pravilniki v podjetju vam na enem mestu nudi vse vzorce pravilnikov, sklepov in aktov v podjetju, ki vam poleg minimalne pravne ureditve zagotavljajo urejeno dokumentacijo v podjetju. Na voljo so vam tudi napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca.

Podrobne informacije

Igrati po pravilih se delodajalcu splača

  • prihranek časa in finančnih sredstev z že pripravljenimi vzorci pravilnikov, sklepov in aktov
  • napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi vzorcev
  • smernice za vzpostavitev jasnih pravil poslovanja
  • čistopisi pravnih predpisov z označenimi spremembami
  • prezentacije z opornimi točkami
  • novice o spremembah zakonodaje
      Podrobne informacije
      image01

      Pridobite najboljše informacije

       • na voljo vam je servis vaše vprašanje-odgovor strokovnjaka
       • o novostih v zakonodaji ste obveščeni po elektronski pošti
       • vzorce pripravljajo preverjeni slovenski pravni strokovnjaki
       • ob spremembah zakonodaje so vzorci posodobljeni 
       Podrobne informacije
       image01

       O produktu


       Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Pravilniki v podjetju, potem izberite katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

       • Pravilniki v podjetju

        Pravilniki v podjetju je strokovni portal, ki vsebuje vse vzorce pravilnikov, sklepov in aktov v podjetju, ki jih potrebujete, da si zagotovite minimalno pravno ureditev in urejeno poslovanje v vašem podjetju. Vključena so napotila na ustrezno pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. Vzorci se odpirajo v Wordu, so pravno preverjeni in usklajeni s stanjem zakonodaje.

       • Vsebina

        Pravilniki v podjetju je strokovni portal pravno preverjenih vzorcev pravilnikov, sklepov in aktov za podjetja, ki želijo poleg minimalne pravne ureditve v podjetju izpostaviti jasna pravila poslovanja. Vzorcem so pridruženi komentarji, ki vsebujejo napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. 

        Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja priprave dokumentacije v podjetju, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, naročnikom pa je na voljo tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

        O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na pripravo dokumentacije v podjetju ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

       • Funkcije

        Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih vzorcev pravilnikov, sklepov in aktov v podjetju glede na naslednje kriterije:

        TEMA

        Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije:

        TIP DOKUMENTA

        Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Pravilniki v podjetju, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi: 

        GARANCIJA

        Informacije, objavljene na portalu Pravilniki v podjetju so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

       • Storitve

        Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

        Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka naročnik prejme po elektronski pošti.

        Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

       • Mnenje strokovnjaka

        Strokovni portal Pravilniki v podjetju ponuja oporo vsem podjetjem, ki se zavedajo nujnosti skladnega poslovanja z zakonodajo. Da bi vam olajšali krmarjenje med različnimi pravnimi predpisi, smo na portalu zbrali vzorce pravilnikov in pravnih aktov, ki bi jih moralo implementirati vsako podjetje v izogib neljubim zapletom pred sodišči in drugimi pristojnimi državnimi organi. V zbirko smo vključili predvsem vzorce pogodb in drugih pravnih aktov, ki vam bodo prišli prav pri interakciji z delavci, poslovnimi partnerji, uradnimi organi in pri drugih vsakodnevnih aktivnostih podjetja.

        Zavedamo se, da je identifikacija dokumenta, ki ga potrebujete, in iskanje pravega vzorca na strokovnem portalu le prvi korak. Temu delu največkrat sledijo vprašanja kot so: Kaj pa potem? Kako naj pravilno pripravimo akte? Katere informacije moramo navesti v vzorcu pravilnika ali akta? Je sprejem dokumenta po zakonu obvezen ali je njegov sprejem odvisen od interesov družbe? V kakšni obliki je potrebno sprejeti akt, kdo ga mora podpisati in kje naj se hrani? 

        Vseh teh informacij v samih vzorcih ne boste našli. Iz tega razloga smo za vas pripravili komentarje aktov, kjer njihova avtorica na strnjen in pregleden način podaja odgovore na vsa zgoraj navedena vprašanja ter vam nudi usmeritve pri prilaganju vzorcev na način, da bodo le ti ustrezali vašim željam in potrebam.

        (Ela Omersa, univ. dipl. prav.)

       Kateri modul izbrati?

       Pregled modulov


       * Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

       Nas želite kontaktirati?


       Input:

       Zanima me:

       Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

       Naročnina
       Brezplačno testiranje
       Napišite svoje vprašanje
       Vaši podatki